XL opvaskemaskine - front

Vi har næsten lige fået nye fronter på hele køkkenet. Nu er vores fuldt Integrerede opvaskemaskine stået af. Viser sig at være en XL maskine vi har. Da de er væsentlig dyrere end en alm. så er spørgsmålet om vi kan købe en opvaskemaskine med almindelig højde OG montere fronten som sidder på vores nuværende XL maskine?? Ved godt, at der vil være et "hul", når vi åbner lågen - men hvis vi kan leve med det - er det så en mulighed??
5 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Det afhænger helt af, hvordan fronten er sat fast på lågen. Lidt billeder af den nuværende fastgørelse vil være fint.

fase
Er disse fotos fyldestgørende??
Billederne viser ikke rigtig, hvordan fronten er sat fast på lågen, men en bredere front må kunne sættes fast på en smallere låge.

fase
Det ligner typen som er skruet i med de skruer som sidder i kanten af lågen. Det kan umiddelbart godt flyttes til en anden størrelse opvasker. Men for at være sikker kan du afmontere lågen og se efter princippet for fastgørelse. 
Denne metode betyder at underkant låge kommer ind under forkant af maskinen når lågen åbner. Det nedfører at eventuel køkken sokkel ikke kan være så høj netop der. 
Det andet princip er med glideskinner, så front låge ikke præcis følger opvaskerens låge. 

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
XL opvaskemaskiner fås nu til samme priser som alm. højde, så smut omkring f.eks. Skousen eller Elgiganten og få et tilbud.
Ud over det, kan du sagtens montere en ​XL køkkenfront på en alm. opvaskemaskine, den skal bare monteres lavt.
Hullet over opvaskemaskinen laver du en trækasse til, da opvaskemaskinen skal ​justeres op til bordplade (i dit tilfælde til en kasse under bordpladen)
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis