Bedafgrænsning ved siden af kampesten

Kære alle

Jeg vil hermed høre om hvad I vil anbefale at anvende som "fyldning" mellem de røde kantsten og de store kampesten? Vi var nødt til at tage kantstenene op og flytte dem lidt længere væk fra kampestenene og derfor skal vi finde noget vi kan bruge mellem dem. Gerne noget, hvor ukrudtet ikke vokser med det samme.

På forhånd tak! 
2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Der findes ikke noget vidundermiddel. Og du har jo meget forskelligt oppe i bedet over kampesten. Det vil sikkert gerne derned at gro også. 
Men du kan lægge en strimmel med avispapir i flere lag ( ukrudtsdug kan også bruges), og så perlegrus eller andet grus ovenpå. ( stenstørrelse 8-12 mm ) Så er det let at rykke op, det som eventuelt kommer til at sætte frø der. 

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
Enig med Erik i at jo løsere det du fylder i er, jo nemmere er det at rykke op. Og noget ukrudtsdug i bunden. Uanset hvad du putter i, så vil der før eller siden gro noget, men man kan ligeså godt forsinke det så meget som muligt. :) 

Jeg vil nok fraråde "større" sten som skærver. De har det med at ende i plænen og drille plæneklipperen... Men ellers så handler det nok mest om hvad du syntes er pænt.

- Grus (kan enbefale slotsgrus, det pakker hårdt, holder godt på fliserne men er stadig nemt at luge)
- Små perlesten som ikke er så store at de kommer op i klingen selvom de måtte ende på plænen
- store sø sten
- barkflis, god kvalitet holder længe.
- alm flis
- kakaoskaller



 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis