Dæmpbar afbryder til LK Mini Modul 1

Hej  alle,

Jeg har en SK Mini modul 1 (https://www.lk.dk/produkter?iid=10602) afbryder installeret hjemme i mit køkken, som fungerer som en traditionel afbryder med tænd/sluk.

Denne kunne jeg godt tænke mig at udskifte med en dæmpbar afbryder. Eksisterer sådan en?

Jeg kan se at de andre traditionelle dæmpbare afbrydere er 50x50 mm, hvilket ikke passer med den nuværende modul.

Andetsteds i hjemme har jeg Mini modul 2 installeret (https://www.lk.dk/produkter?iid=10604). Her har den øverste afbryder dæmpbar funktion, hvorfor jeg tænker dette må eksistere?

På forhånd tak,
8 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Og såfremt det måtte have interesse, så er det følgende pære som er installeret: https://www.greenline.dk/led-paerer/led-spots/led-spot-philips-master-expertcolor-5-5w
Dine tryk virker ved at aktivere et kiprelæ. Det tryk, som kan dæmpe, er koblet til et kiprelæ med indbygget lysdæmper, så dæmpningen sidder ikke i kontakten men i kiprelæet. Du bliver nødt til at få skiftet det nuværende relæ ud med et med dæmper funktion.
Måske denne​​​

fase
Tak for svar.

Så det er på selve tavlen, at der skal indsættes dæmpbar funktion?
Ja, det er rigtigt. Prøv at se på din tavle om der ikke sidder nogle kiprelæer, hvoraf mindst en er afvigende fra resten. Et billede af tavlen kunne måske hjælpe.

fase
Du har sine kiprelæer på det sidste billede du kan evt skifte den relevante ud med den her.den kan dæmpe led https://www.yousave.dk/shop/lysdaemper-8-230vuc-400w-3219p.html?gclid=CjwKCAiAl4WABhAJEiwATUnEFxGIJsfEdB4AFna__PEEBCgRnLzzsAkasEdP3fNdnm3i9iJfYnLYOhoCeMEQAvD_BwE

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis