Ca. "m2 pris nøgle" for tilbygning

Hej,
Er der nogen der har en ide om hvad man ca kan forvente af pris pr. m2 for en tilbygning til hus (i et plan m/ fladt tag) i region syddanmark? Jeg har hørt at tilbygning pr m2 skulle være dyrere end nybygning? Håber nogle kan give en indikation?? Tak.
1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Det er også rigtigt. For hvis du laver nybyggeri skal der ikke tages højde for eksisterende byggeri, rengøring, opretning af have osv. Tilsvarende så er det lettere at bygge en NY mur end det er at rive et hul og få det hele til at passe med en gammel mur (som oftest).
m2 prisen varierer afhængigt af hvad du skal have lavet. Fladt tag er billigere end skråtag, stue er billigere end køkken der igen er billigere end badeværelse. To plan er dyrere end et, kælder er dyrere end loft, sten er syrere end gasbeton, osv osv.
Hertil kommer det at jo flere kvm jo billigere bliver det også (det koster nogenlunde lige meget at hælde 3 kubbikmeter beton ud som 5).

Når det så er sagt, så er det jo ikke så svært at bygge til, hvis du alligevel ikke skal have vand/kloak i din tilbygning.
Men hvis du skal have det hele "gjort" af "professionelle", så skal du være heldig for at få en pris under 15.000 pr kvm, også udenfor storbyerne.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis